WIE ZIJN WIJ?

Mijn Accountant Online is een initiatief van Stephan van der Heijden, Stephan is sinds 1990 als accountant werkzaam binnen diverse middelgrote accountantskantoren en als oprichter/vennoot bij een regionaal accountantskantoor. Zijn jarenlange ervaring binnen de accountancy en zijn interesse in de ontwikkelingen binnen het digitale tijdperk hebben hem in 2017 doen besluiten deze manier van werken in de praktijk te brengen. 

 

Mijn Accountant Online heeft geen fysiek kantoor maar gaat mee in de trend van flexwerken, onze mensen werken vanuit hun eigen vertrouwde omgeving of op verzoek bij de klant.

De Missie van Mijn Accountant Online is uw administratie zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken voor het MKB. Wij geloven erin dat ondernemers focus moeten hebben op hun bedrijf en daarbij geen onnodige tijd moeten verliezen bij het voeren van de administratie. Mijn Accountant Online biedt de mogelijkheid om dit te realiseren. 

WAAROM MIJN ACCOUNTANT ONLINE?

Onze no-nonsense werkwijze maakt het mogelijk om tegen een scherpe vaste prijs te werken, dus u hoeft geen verrassingen te verwachten op onze factuur! Stel gerust uw pakket samen en vergelijk uw prijsofferte met wat u nu betaald. 

Mijn Accountant Online biedt u:

  • Een efficiënte en zorgeloze manier van boekhouden.
  • Een online platform waarbij uw cijfers 24/7 bereikbaar zijn.
  • Statistische gegevens die de ontwikkeling van uw bedrijf monitoren.
  • Ervaren deskundige accountant/adviseurs.

ONZE KLANTEN

Mijn Accountant Online heeft een klantenportfolio van 350+ bedrijven, voorbeelden hiervan zijn; verschillende E-commerce-, groothandels-, detailhandels- en ambachtsbedrijven, stichtingen, YouTubers en ZZP'ers die een dienst of product bieden.

WAAROM ONLINE?

Nog steeds zit Nederland vol met accountants- en administratiekantoren die op een traditionele oubollige manier werken terwijl de wereld om hun heen in rap tempo aan het veranderen is. Het digitale tijdperk raakt ook de manier van werken en denken voor deze maatschappij. Wij als Mijn Accountant Online hebben inmiddels afscheid genomen van deze werkwijze en denken vooruit. Wij sluiten onze dienstverlening aan bij een tijdperk van digitaliseren waar alles in een hoog tempo met een hoge mate van geautomatiseerde processen wordt verwerkt. Mijnaccountant.online is een accountantskantoor welke haar diensten zoals de naam al doet vermoeden online aanbiedt. In deze snelle moderne wereld willen we liefst zoveel mogelijk automatiseren en digitaliseren. Van de administratie tot de jaarstukken, belastingaangiften tot advisering. Wij breken met tradities door u financiële service aan te bieden en gebruik te maken van geavanceerde software en tools waar u op mee kunt liften. Uw administratie up-to-date? Uw administratie en jaarrekening digitaal en online toegankelijk? Online communiceren met uw accountant-adviseur? Bij ons kan dit tegen scherpe vaste prijzen omdat wij online werken en de software en tools gebruiken om ons werk efficiënt uit te voeren zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.